Virkistystoiminta Mikkelin Pietarinpirtissä

Pietarinpirtti on palvelutalo, jossa virkistys on osa asukkaan päivittäistä toimintaa. Virkistystoiminta toteutuu yhteistyössä asukkaan, omaisten / läheisten ja henkilökunnan kesken.

Kuntosali ja liikuntapalvelut

Virkistystoimintaan kuuluvat esimerkiksi viikoittaiset musiikki-, luku-, ulkoilu- ja liikuntahetket. Pietarinpirtissä on oma kuntosali, jota on mahdollista käyttää myös omatoimisesti.

Pietarinpirtissä toimii kuntoutukseen perehtynyt lähihoitaja, joka huolehtii päivittäisistä liikunta- ja viriketuokioista. Hän käy kerroksilla ja asukkaiden omissa huoneissa aktivoimassa asukkaiden päivittäistä toimintakykyä sekä suunnittelee ja toteuttaa viikottaisia virikehetkiä. 

Teemapäivät, juhlapyhät ja retket

Vaihtelua tuovat erilaiset teema- ja retkipäivät sekä asukkaiden merkkipäivien ja juhlapyhien perinteikäs vietto. Kirkossa käydään asukkaiden toiveiden mukaan. 

Joka kesäisiä tapahtumia ovat lettukestit. Kesäteatteriretki ja Mikke juna ajelut ovat myös muodostuneet joka kesäiseksi tapahtumaksi.

Osallistuminen sallittu!

Pietarinpirtti on palvelutalo, jonka toimintaa rikastuttaa runsas vapaaehtoisten joukko. Omaiset, ystävät ja vierailijat ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan Pietarinpirtin toimintoihin ja tapahtumiin!

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Päivätoiminta

Pietarinpirtin päivätoiminta kokoontuu maanantaisin. Päivätoiminta pitää sisällään virike ja kuntoutustoimintaa sekä lounasruokailun ja päiväkahvin. Tule nauttimaan yhdessäolosta toisten kanssa. Toiminta on tarkoitettu talon ulkopuolisille asiakkaille. Päivätoimintaa voi ostaa myös lahjakortin, näin omaisesi, puolisosi tai tuttu seniori sinulle pääsee tutustumaan päivätoimintaan.

Kysy lisää  Pietarinpirtin johtajalta Anu Silvennoiselta 044 237 6742 / toimisto Päivi Lähde 015 321 2610

Yhteydenottolomake