Virkistystoiminta Mikkelin Pietarinpirtissä

Pietarinpirtti on palvelutalo, jossa virkistys on osa asukkaan päivittäistä toimintaa. Virkistystoiminta toteutuu yhteistyössä asukkaan, omaisten / läheisten ja henkilökunnan kesken.

Kuntosali ja liikuntapalvelut

Virkistystoimintaan kuuluvat esimerkiksi viikoittaiset musiikki-, luku-, ulkoilu- ja liikuntahetket. Pietarinpirtissä on oma kuntosali, jota on mahdollista käyttää myös omatoimisesti.

Pietarinpirtissä toimii kuntoutukseen perehtynyt lähihoitaja, joka huolehtii päivittäisistä liikunta- ja viriketuokioista. Hän käy kerroksilla ja asukkaiden omissa huoneissa aktivoimassa asukkaiden päivittäistä toimintakykyä sekä suunnittelee ja toteuttaa viikottaisia virikehetkiä. 

Teemapäivät, juhlapyhät ja retket

Vaihtelua tuovat erilaiset teema- ja retkipäivät sekä asukkaiden merkkipäivien ja juhlapyhien perinteikäs vietto. Kirkossa käydään asukkaiden toiveiden mukaan. 

Joka kesäisiä tapahtumia ovat lettukestit. Kesäteatteriretki ja Mikke juna ajelut ovat myös muodostuneet joka kesäiseksi tapahtumaksi.

Osallistuminen sallittu!

Pietarinpirtti on palvelutalo, jonka toimintaa rikastuttaa runsas vapaaehtoisten joukko. Omaiset, ystävät ja vierailijat ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan Pietarinpirtin toimintoihin ja tapahtumiin!

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Päivätoiminta

Pietarinpirtin päivätoiminta kokoontuu maanantaisin. Päivätoiminta pitää sisällään virike ja kuntoutustoimintaa sekä lounasruokailun ja päiväkahvin. Tule nauttimaan yhdessäolosta toisten kanssa. Toiminta on tarkoitettu talon ulkopuolisille asiakkaille. Päivätoimintaa voi ostaa myös lahjakortin, näin omaisesi, puolisosi tai tuttu seniori sinulle pääsee tutustumaan päivätoimintaan.

Kysy lisää  Pietarinpirtin johtajalta Anu Silvennoiselta 044 237 6742 / toimisto Päivi Lähde 015 321 2610

Yhteydenottolomake

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Mikkelin Vanhainkotiyhdistys ry
Pietarinkatu 7-9
50100 MIKKELI

Y-tunnus: 0207217-1
Puh: 015-3212610

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Mikkelin Vanhainkotiyhdistys ry:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.