Intervallihoito ja saattohoito Mikkelissä

Mikkelin Vanhainkotiyhdistys ry:n ylläpitämä palvelutalo Pietarinpirtti sijaitsee lähellä Mikkelin ydinkeskustaa, rauhallisessa ja puistomaisessa Kaukolan kaupunginosassa. Tarjoamme kodinomaista, lämminhenkistä kuntouttavaa intervallihoitoa sekä inhimillistä, ihmistä kunnioittavaa saattohoitoa Mikkelissä.

Kodinomaiset intervallijaksot Pietarinpirtissä

Tarjoamme viihtyisää intervalliasumista lyhytaikahoitoa tarvitseville. Intervallihoito on hyvä valinta esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi tai  sairaalasta kotiutumisen välivaiheena. 

Huoneet ovat esteettömiä ja valmiiksi kalustettuja, sisältäen inva-mitoitetun pesuhuone-wc:n. Talon omassa keittiössä valmistettu monipuolinen ruoka lisää kodinomaista tunnelmaa. 

Asukkaiden käytössä on myös yhteiset oleskelutilat, ruokailu- ja harrastetilat sekä suojaisa piha. Lisäksi intervallihuoneessa asuvalla on mahdollisuus osallistua talon järjestämiin aktiviteetteihin. Huoneista löytyy turvapuhelin ja -hälytin. Asukkaalla on tarvittaessa mahdollisuus saada käyttöönsä myös turvaranneke.

Pietarinpirtin ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii hoivapalveluiden lisäksi ympärivuorokautisesta valvonnasta.

Pietarinpirtti tarjoaa myös saattohoitoa

Pietarinpirtti tarjoaa moniammatillista ja kokonaisvaltaista saattohoitopalvelua ympärivuorokautisesti. Perusperiaatteemme on kunnioittaa kuolevaa ihmistä ja taataa kivuton hoito inhimillisiä arvoja kunnioittaen. 

Läheisillä on mahdollisuus olla läsnä koko saattohoidon ajan. 

Yhteydenottolomake

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Mikkelin Vanhainkotiyhdistys ry
Pietarinkatu 7-9
50100 MIKKELI

Y-tunnus: 0207217-1
Puh: 015-3212610

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Mikkelin Vanhainkotiyhdistys ry:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.