Hoivapalvelut Mikkelin Pietarinpirtissä

Pietarinpirtin palvelutalo tarjoaa monipuoliset palvelut ikääntyneille. Ammattitaitoinen, moniammatillinen henkilökuntamme huolehtii hoiva-, huolenpito- ja terveydenhoitopalveluiden lisäksi ympärivuorokautisesta valvonnasta. Lisäksi asukkaille on tarjolla fysioterapiatoimintaa sekä ateria-, saunotus-, kuntoutus-, siivous-, pesula- ja virkistyspalveluita.

Omahoitaja jokaiselle asukkaille

Pietarinpirtti on hoitokoti, jossa toteutetaan tiimityötä. Hoitotiimejä on kaksi, Alapirtti ja Yläpirtti. Jokaisella asukkaalla on nimetty omahoitaja, joka huolehtii kokonaisvaltaisesti asukkaan hyvinvoinnista. Sairaanhoitajat osallistuvat asukkaan hoitoon tiimeittäin.

Ruokailu, siivous ja muut palvelut

Kauhatiimi vastaa ravitsemushoidosta, jota toteutetaan asukkaan sopimuksen mukaan sisältäen aamupalan, lounaan, päiväkahvin, päivällisen ja iltapalan. Ravitsemushoito pohjautuu ikä-ihmisten ravitsemussuosituksiin huomioiden erityisruokavaliot. Tarjoamme laadukasta kotiruokaa ikäihmisten ruokailutottumuksia noudattaen. Kahvileivät leivomme itse.

Siivoustiimi huolehtii asukashuoneiden ja yleisten tilojen siisteydestä sekä pesulapalveluista.

Asukkaiden on mahdollista käyttää talossa käyviä ulkopuolisia parturi-kampaamo-, hieroja- ja jalkahoitopalveluja tai muita palveluja sopimuksesta.

Lääkäripalvelut

Lääkäripalvelut hoitaa Mikkelin hyvinvointikeskus ESSOTE. Terveyspalvelut järjestetään asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Osa laboratoriokokeista on mahdollista ottaa Pietarinpirtissä.

Meillä asukas on yksilö

Pietarinpirtin toiminta ja palvelut perustuvat yksilöllisyyteen ja asukkaiden itsenäisyyden kunnioittamiseen. Lataa omavalvontasuunnitelmamme tästä.

Ota yhteyttä jos haluat tietää lisää palveluistamme! 

Yhteydenottolomake