Hoivapalvelut Mikkelin Pietarinpirtissä

Pietarinpirtin palvelutalo tarjoaa monipuoliset palvelut ikääntyneille. Ammattitaitoinen, moniammatillinen henkilökuntamme huolehtii hoiva-, huolenpito- ja terveydenhoitopalveluiden lisäksi ympärivuorokautisesta valvonnasta. Lisäksi asukkaille on tarjolla fysioterapiatoimintaa sekä ateria-, saunotus-, kuntoutus-, siivous-, pesula- ja virkistyspalveluita.

Omahoitaja jokaiselle asukkaille

Pietarinpirtti on hoitokoti, jossa toteutetaan tiimityötä. Hoitotiimejä on kaksi, Alapirtti ja Yläpirtti. Jokaisella asukkaalla on nimetty omahoitaja, joka huolehtii kokonaisvaltaisesti asukkaan hyvinvoinnista. Sairaanhoitajat osallistuvat asukkaan hoitoon tiimeittäin.

Ruokailu, siivous ja muut palvelut

Kauhatiimi vastaa ravitsemushoidosta, jota toteutetaan asukkaan sopimuksen mukaan sisältäen aamupalan, lounaan, päiväkahvin, päivällisen ja iltapalan. Ravitsemushoito pohjautuu ikä-ihmisten ravitsemussuosituksiin huomioiden erityisruokavaliot. Keittiömme on valmistuskeittiö, jossa valmistamme laadukasta kotiruokaa ikäihmisten ruokailutottumuksia noudattaen. Kahvileivät leivomme itse.

Siivoustiimi huolehtii asukashuoneiden ja yleisten tilojen siisteydestä sekä pesulapalveluista.

Asukkaiden on mahdollista käyttää talossa käyviä ulkopuolisia parturi-kampaamo-, hieroja- ja jalkahoitopalveluja tai muita palveluja sopimuksesta.

Lääkäripalvelut

Lääkäripalvelut hoitaa Mikkelin seudun terveyskeskus. Terveyspalvelut järjestetään asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Osa laboratoriokokeista on mahdollista ottaa Pietarinpirtissä.

Meillä asukas on yksilö

Pietarinpirtin toiminta ja palvelut perustuvat yksilöllisyyteen ja asukkaiden itsenäisyyden kunnioittamiseen. Lataa omavalvontasuunnitelmamme tästä.

Ota yhteyttä jos haluat tietää lisää palveluistamme!

Yhteydenottolomake

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Mikkelin Vanhainkotiyhdistys ry
Pietarinkatu 7-9
50100 MIKKELI

Y-tunnus: 0207217-1
Puh: 015-3212610

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Mikkelin Vanhainkotiyhdistys ry:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.