Intervallihoito ja saattohoito Mikkelissä

Mikkelin Vanhainkotiyhdistys ry:n ylläpitämä palvelutalo Pietarinpirtti sijaitsee lähellä Mikkelin ydinkeskustaa, rauhallisessa ja puistomaisessa Kaukolan kaupunginosassa. Tarjoamme kodinomaista, lämminhenkistä kuntouttavaa intervallihoitoa sekä inhimillistä, ihmistä kunnioittavaa saattohoitoa Mikkelissä.

Kodinomaiset intervallijaksot Pietarinpirtissä

Tarjoamme viihtyisää intervalliasumista lyhytaikahoitoa tarvitseville. Intervallihoito on hyvä valinta esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi tai  sairaalasta kotiutumisen välivaiheena. 

Huoneet ovat esteettömiä ja valmiiksi kalustettuja, sisältäen inva-mitoitetun pesuhuone-wc:n. Talon omassa keittiössä valmistettu monipuolinen ruoka lisää kodinomaista tunnelmaa. 

Asukkaiden käytössä on myös yhteiset oleskelutilat, ruokailu- ja harrastetilat sekä suojaisa piha. Lisäksi intervallihuoneessa asuvalla on mahdollisuus osallistua talon järjestämiin aktiviteetteihin. Huoneista löytyy turvapuhelin ja -hälytin. Asukkaalla on tarvittaessa mahdollisuus saada käyttöönsä myös turvaranneke.

Pietarinpirtin ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii hoivapalveluiden lisäksi ympärivuorokautisesta valvonnasta.

Pietarinpirtti tarjoaa myös saattohoitoa

Pietarinpirtti tarjoaa moniammatillista ja kokonaisvaltaista saattohoitopalvelua ympärivuorokautisesti. Perusperiaatteemme on kunnioittaa kuolevaa ihmistä ja taataa kivuton hoito inhimillisiä arvoja kunnioittaen. 

Läheisillä on mahdollisuus olla läsnä koko saattohoidon ajan. 

Yhteydenottolomake