Tule meille töihin!

Täytä oheinen lomake ja hae meille töihin 

Etsimme ammattitaitoiseen ja motivoituneeseen joukkoomme lisää vahvistusta. Hoivakoti Pietarinpirtti on lämminhenkinen ja hyvää tuulta sisältävä työyhteisö, jossa kaikki puhaltavat samaan purjeeseen.

Täytä oheinen työnhakulomake ja kerro itsestäsi, mistä tulet, mitä kuuluu tällä hetkellä, ja mitä toivot tulevalta. Kiitämme mielenkiinnosta ja käsittelemme hakemuksesi luottamuksella.

Avoimet työpaikat:

PALVELUTALON JOHTAJA

Mikkelin Vanhainkotiyhdistys ry hakee PALVELUTALON JOHTAJAA Mikkelin keskustassa sijaitsevaan palvelutalo Pietarinpirttiin.

Pietarinpirtin palvelutalo tarjoaa tehostettua ja tavallista palveluasumista ikäihmisille sekä lyhytaikaista jaksohoitoa esimerkiksi omaishoitajien palvelusetelillä. Asiakaslähtöisyys ja kuntoutumisen edistäminenja uuden kehittäminen ohjaavat toimintaamme.

Johtajan tehtäviin kuuluu toiminnan organisointi, suunnittelu ja kehittäminen sekä talousvastuu ja henkilöstöhallinto. Hakijalta edellytetään esimiestyön osaamista ja innovatiivisuutta kehittämiseen sekä toimimiseen verkostoissa.

Työn kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto. (Laki sosiaalihuollon henkilöstön ammatillisesta kelpoisuusvaatimuksesta 272/2005 tai lakiterveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994). Hakijalla tulee olla Valviran hyväksymä sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus Suomessa ja lisäksi edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.

Hakemukset on toimitettava 5.4.2019 mennessä osoitteeseen Mikkelin Vanhainkotiyhdistys ry, Pietarinkatu 7-9. 50100 Mikkeli. Kuoreen merkintä ”Johtajan hakemus”.

Lisätietoja antaa puheenjohtaja Leena Penttinen, puh. 044 2059808.


Työnhakulomake 

Tällä hetkellä olen kiinnostunut:
Osa-aikatyöstä
Vakituisesta työstä
Kesätyöstä
Oppisopimuspaikasta
Muusta

Oletko tällä hetkellä:
Työssä
Työtön
Opiskelija