Palveluasuminen kodinomaisessa ympäristössä

Pietarinpirtti on palvelutalo, jossa on 24 ryhmäkotipaikkaa, 33 palveluasuntoa ja 2 intervallihuonetta lyhytaikaista hoitoa tai saattohoitoa tarvitseville.

Turvalliset palveluasunnot ja ryhmäkodit

Palveluasunnoissa on oma pienoiskeittiö ja pesuhuone-WC. Osassa asunnoista on myös tilava parveke. Kooltaan asunnot ovat 26 m2 - 42,5 m2. Palveluasunnot ovat kalustamattomia, asukas kalustaa asunnon itse jolloin asunto on oman kodin oloinen ja miellyttävä paikka asua.

Ryhmäkodeissa asukkaiden käytössä ovat yhteiset oleskeluhuoneet ja -parvekkeet, ruokailu- ja harrastetilat ja kodikas takkahuone sekä suojaisa piha. Asuntojen koko vaihtelee 12 m2 - 37 m2. Asuinhuoneet kalustetaan asukkaan omilla kalusteilla. Liikkumista helpottavat Pietarinpirtin invamitoitetut tilat ja hissit.

Turvallisuus on huomioitu asentamalla jokaiseen asuntoon turvahälytin ja -puhelin. Asukaskutsut yhdistyvät hoitajille. Tarvittaessa asukkaalle ohjelmoidaan turvaranneke. Henkilökunta on paikalla ympärivuorokautisesti.  

Palveluasunnot ovat tilavia asuntoja. Asukas kalustaa asunnon itse.

kuvia palveluasunnoista löydät kuvagalleriastamme

Intervallihuoneet lyhytaikaiseen hoitotarpeeseen ja saattohoitoon

Pietarinpirtissä on vuokrattavana kaksi huonetta lyhytaikahoitoa tarvitseville. Valmiiksi kalustettujen huoneiden yhteydessä on inva-mitoitettu WC. Huoneissa on turvahälytin- ja puhelin. Intervallihoiva on hyvä valinta esimerkiksi sairaalasta kotiin siirtymisen välimuotona tai esim. omaishoitajan loman ajaksi.

Pietarinpirtti tarjoaa moniammatillista ja kokonaisvaltaista saattohoitopalvelua ympärivuorokautisesti. Perusperiaatteitamme on kunnioittaa kuolevaa ihmistä ja taata kivun hoito, inhimillisiä arvoja kunnioittaen. Läheisillä on mahdollisuus olla läsnä ympäri vuorokauden.

Lue lisää palveluistamme tai ota yhteyttä!

Yhteydenottolomake

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Mikkelin Vanhainkotiyhdistys ry
Pietarinkatu 7-9
50100 MIKKELI

Y-tunnus: 0207217-1
Puh: 015-3212610

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Mikkelin Vanhainkotiyhdistys ry:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.