Palveluasuminen kodinomaisessa ympäristössä

Pietarinpirtti on palvelutalo, jossa on 24 ryhmäkotipaikkaa, 33 palveluasuntoa ja 2 intervallihuonetta lyhytaikaista hoitoa tai saattohoitoa tarvitseville.

Turvalliset palveluasunnot ja ryhmäkodit

Palveluasunnoissa on oma pienoiskeittiö ja pesuhuone-WC. Osassa asunnoista on myös tilava parveke. Kooltaan asunnot ovat 26 m2 - 42,5 m2. Palveluasunnot ovat kalustamattomia, asukas kalustaa asunnon itse jolloin asunto on oman kodin oloinen ja miellyttävä paikka asua.

Ryhmäkodeissa asukkaiden käytössä ovat yhteiset oleskeluhuoneet ja -parvekkeet, ruokailu- ja harrastetilat ja kodikas takkahuone sekä suojaisa piha. Asuntojen koko vaihtelee 12 m2 - 37 m2. Asuinhuoneet kalustetaan asukkaan omilla kalusteilla. Liikkumista helpottavat Pietarinpirtin invamitoitetut tilat ja hissit.

Turvallisuus on huomioitu asentamalla jokaiseen asuntoon turvahälytin ja -puhelin. Asukaskutsut yhdistyvät hoitajille. Tarvittaessa asukkaalle ohjelmoidaan turvaranneke. Henkilökunta on paikalla ympärivuorokautisesti.  

Palveluasunnot ovat tilavia asuntoja. Asukas kalustaa asunnon itse.      

kuvia palveluasunnoista löydät kuvagalleriastamme

Intervallihuoneet lyhytaikaiseen hoitotarpeeseen ja saattohoitoon

Pietarinpirtissä on vuokrattavana kaksi huonetta lyhytaikahoitoa tarvitseville. Valmiiksi kalustettujen huoneiden yhteydessä on inva-mitoitettu WC. Huoneissa on turvahälytin- ja puhelin. Intervallihoiva on hyvä valinta esimerkiksi sairaalasta kotiin siirtymisen välimuotona tai esim. omaishoitajan loman ajaksi.

Pietarinpirtti tarjoaa moniammatillista ja kokonaisvaltaista saattohoitopalvelua ympärivuorokautisesti. Perusperiaatteitamme on kunnioittaa kuolevaa ihmistä ja taata kivun hoito, inhimillisiä arvoja kunnioittaen. Läheisillä on mahdollisuus olla läsnä ympäri vuorokauden.

Lue lisää palveluistamme tai ota yhteyttä!

Yhteydenottolomake