Palveluasuminen kodinomaisessa ympäristössä

Pietarinpirtti on palvelutalo, jossa on 24 ryhmäkotipaikkaa, 35 palveluasuntoa ja 2 intervallihuonetta lyhytaikaista hoitoa tarvitseville.

Turvalliset palveluasunnot ja ryhmäkodit

Palveluasunnoissa on oma pienoiskeittiö ja pesuhuone-WC. Osassa asunnoista on myös tilava parveke. Kooltaan asunnot ovat 26 m2 - 42,5 m2.

Ryhmäkodeissa asukkaiden käytössä ovat yhteiset oleskeluhuoneet ja -parvekkeet, ruokailu- ja harrastetilat ja kodikas takkahuone sekä suojaisa piha. Asuntojen koko vaihtelee 12 m2 - 37 m2. Asuinhuoneet kalustetaan asukkaan omilla kalusteilla. Liikkumista helpottavat Pietarinpirtin invamitoitetut tilat ja hissit.

Turvallisuus on huomioitu asentamalla jokaiseen asuntoon turvahälytin ja -puhelin. Asukaskutsut yhdistyvät hoitajille. Tarvittaessa asukkaalle ohjelmoidaan turvaranneke. Henkilökunta on paikalla ympärivuorokautisesti.  

Intervallihuoneet lyhytaikaiseen hoitotarpeeseen

Pietarinpirtissä on vuokrattavana kaksi huonetta lyhytaikahoitoa tarvitseville. Valmiiksi kalustettujen huoneiden yhteydessä on inva-mitoitettu WC. Huoneissa on turvahälytin- ja puhelin. Intervallihoiva on hyvä valinta esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi.

Lue lisää palveluistamme tai ota yhteyttä!

Yhteydenottolomake